Sector
  • Havo bovenbouw
  • Vwo bovenbouw
Vakgebied
  • Nederlands
  • Engels
  • Scheikunde

Training Formatief Toetsen

8-3-2019

Vind je dat erop jouw school teveel getoetst wordt? Zou je graag je leerlingen actiever willen betrekken bij het leerproces? Zou je willen weten hoe jij en je leerlingen meer zicht kunnen krijgen op het leren en de voortgang én hoe je dit in je lespraktijk kan toepassen?

Dan is de training formatief toetsen interessant voor jou en je collega's!

De Universiteit Twente, de Universiteit Maastricht en SLO (projectteam informED) organiseren een training formatief toetsen waarin je samen met collega's van andere scholen aan de slag gaat met formatief toetsen.  Voor het schooljaar 2019-2020 en 2020-2021 zijn we op zoek naar scholen die willen deelnemen aan een training voor docenten.
Is er op jouw school een team van drie docenten uit de bovenbouw havo/vwo (Nederlands, Engels en Scheikunde) enthousiast over formatief toetsen? Willen deze docenten zich onder begeleiding van trainers van SLO hierin (verder) bekwamen? Meld je dan aan voor deze training!

Geïnteresseerd? Lees voor meer informatie de bijgevoegde brief.

Wil je als school meedoen aan deze training, dan ontvangen we graag uiterlijk 27 maart 2019 het ingevulde aanmeldingsformulier, via Lammie Stoffers, l.stoffers@slo.nl.

Contactpersoon